WEBSITE en WEBSHOP

Bij HBT Media kunt u een professionele webshop laten maken. Een webshop is eigenlijk niets anders dan een online shop of winkel. En daarmee een goedkope oplossing om uw producten of goederen aan te bieden aan de doelgroep. De webshops bij HBT Media zijn eenvoudig te beheren via een CMS-systeem. Zo kunt u zonder website technische kennis producten toevoegen, beheren of verwijderen met enkele klikken.

Webshop ontwikkeling

Net als bij de start van een fysieke winkel, is het bij de ontwikkeling van een webshop van belang om een sterke basis neer te zetten. De investering in een goede webshop, verdient u later terug door tijdbesparing in het beheer van de webshop en een goede basispositie in de zoekmachines.

Hierin is de technische opbouw van een webshop van groot belang. Helemaal als u in de toekomst nog een serieuze speler in het concurrentieveld wilt zijn en blijven.

Webshop laten bouwen

HBT Media is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het bouwen van maatwerk webshops. Waar (bijna) gratis webshop systemen vaak te kort schieten kunnen wij u de functionaliteiten bieden die u zoekt. En alle functies die u niet nodig heeft laten we achterwege.

De ontwikkeling van een webshop gaat volledig in overleg met u, en ook het CMS-systeem aan de achterkant wordt met zorg samengesteld. Hierin worden diverse aspecten meegenomen die passen bij uw situatie. Bijvoorbeeld het productaanbod of de omvang van de webshop. We kunnen werken met extra submenu’s, meertalige webshops, inlogmodules voor klanten, etc.

Waarom is een website belangrijk voor mijn bedrijf?

Een website hebben, omdat iedereen er eentje heeft, is een verouderde gedachte. Internet is inmiddels volledig in het leven van mensen geintegreerd. Steeds meer mensen slaan de stap van de gouden gids over en gaan meteen even ‘googlen’ als ze ergens naar op zoek zijn.

Dit betekent dat uw website het eerste contact is met een (potentiele) klant. Om de klant te laten zien wie u bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft, en daarnaast duidelijk en goed in gebruik is.

Ook uw huidige klanten komen wellicht steeds vaker op uw website. Misschien om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, diensten of acties. Of informatie op te vragen.