Projectbelettering

Verschillende projecten van groot tot klein kunnen op allerlei manieren worden voorzien van teksten, afbeeldingen en kleuren. Projecten zoals reddingsboeien, kunstvoorwerpen, prullenmanden en allemaal andere bedenk bare projecten en voorwerpen. Het moet natuurlijk wel behandelbaar zijn dus daarbij denkt u aan rondingen en ondergrond.

Full Color Printing

Druktechniek via de elektrostatische kleurenprinters. Deze ontvangt zijn beeldinformatie rechtstreeks uit de computer, met als werkmateriaal dia’s, foto’s, Dos- en Mac- files. Geen litho’s en andere grafische tussenfasen meer; er wordt direct geprint van het origineel.

Ook variaties in maten, kleur- of tekstwissels zijn zonder hoge kosten eenvoudig te verwezenlijken. Dat bespaart aanzienlijk op de produktie-tijd en kosten. Topkwaliteit kleurenwerk is mogelijk op elk gewenst formaat. De banen kunnen naadloos en zonder kleurverschil, passend worden gemonteerd tot elke afmeting. Door een volledig computer-gestuurd proces is een oplage van 1 net zo voor de hand liggend als een oplage van 10, 50 of 100 exemplaren.